GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

Advies nodig? Bel 06 43 86 68 21

Van maandag t/m vrijdag 09.30 - 17.30

RETOURNEREN

Iedere dag doen wij ons best om onze producten zo goed mogelijk te versturen. Als u een klacht hebt, willen we zo snel mogelijk zoeken naar een passende oplossing. Helaas kan het voorkomen dat een item niet in orde blijkt te zijn, of dat uw levering langer dan normaal duurt. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Door een bericht te sturen naar info@haarkeuze.nl met de vermelding van uw klacht, wordt er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30-17:00.

Na ontvangst van uw bestelling kunt u binnen 14 dagen het product retourneren. Indien er sprake is van schade, meldt dan de schade binnen 2 werkdagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen.

Voor waarden voor Retourneren

  • U moet het product binnen 14 dagen na datum bestelling retour sturen.
  • De verzendkosten voor retourneren, zijn voor de klant.
  • De verzegeling,verpakking mag niet verwijderd en of beschadigd zijn. Wij nemen dan geen retouren aan.
  • nl zal na aankomst van het geretourneerde product, binnen 14 dagen het bedrag terug betalen.

Houd bij het terugsturen wel rekening met onderstaande:

  • Cosmetische artikelen (zoals crème) mogen teruggestuurd worden maar moeten wel in verzegelde verpakking zitten wegens hygiënische overwegingen. Reeds geopende verpakkingen kunnen wij helaas niet retour nemen.
  • Wij kunnen de retouren alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos wordt teruggestuurd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.
  • Op de geleverde producten gelden de Algemene Voorwaarden.

 

 

 

TERUG NAAR BOVEN

Iemand heeft zojuist de beste keuze gemaakt!

Product name

info info
x